top of page
bold_ny.png

Dorthe Lykke:

Livet er ikke altid en dans på roser ... Dét ved jeg både fra min profession som sygeplejerske og fra mit eget liv …
DANS alligevel! 
Lad kroppens egen medicin hjælpe dig på vej! Dansen var med til at redde mig – jeg finder fodfæste, glæde, min egen rytme i livet igen efter flere års udfordringer med sygdom i familien og da jeg selv blev ramt af stress og var sygemeldt et år.

Jeg er så taknemmelig for dansen i mit liv! For med det fandt jeg også livskraften og lysten til at udbrede dansen som udviklingsvej og ”medicin”, for børn, voksne og dem der er ekstra udfordrede i livet. LIVET SKAL LEVES.  Og ALLE kan danse og få glæden af at danse. For hvad sker der, når det lille barn hører musik? Det begynder at danse, helt af sig selv. Den rytme ligger i os alle, vores egen rytme.

 

I dansen til musikken glemmer vi alt om tid og sted og kommer ned i kroppen, og får mulighed for at lægge det hoved til side, som kan være fyldt med bekymringer og tanker om hvordan alting skal takles. Det er, når vi kommer ned i kroppen, at vi begynder at mærke os selv og det giver mulighed for, at finde ud af at vi faktisk kan så meget mere end vi lige tror.
 

Når man danser er det svært ikke at blive glad i låget – og det åbner hjertet, og gør det lettere at være med det der er, og måske begynder man at se tingene lidt anderledes og får lyst til at takle nogle ting på en anden måde. Når vi danser sammen styrker det relationen til en selv og fællesskabet, og det bliver en glad, smuk og livsbekræftende oplevelse.

Jeg er 50 år, uddannet sygeplejerske, kropsbehandler,

Bach terapeut, coach og facilitator i The GROOVE for børn og voksne.


Jeg tror på , at menneskets udviklingsvej sker gennem kroppen og at målet for os er at finde ind til vores egen krops visdom.
Min vision er at udbrede dansen som udviklingsvej til børns og voksnes glæde og trivsel i eget liv.

IMG_2525 2.jpg
bottom of page