top of page
foto_langt_behandling.jpg

Jeg tilbyder intuitiv helhedsorienteret naturlig behandling, der har fokus på sammenhængene mellem krop, psyke og sjæl, og de livsbetingelser og den proces du er i aktuelt. Behandling der heler og forløser kropsligt og mentalt, og du opnår større indsigt i dig selv og dit liv, så du får bedre udsigt og større bevidsthed til at agere på nye måder. 

Jeg kan hjælpe dig, der er i perioder oplever at være i følelsernes vold. Måske kommer du til, at være der mere for andre end dig selv, er pligtopfyldende,  gør dit bedste for at tilpasse dig og sætter høje krav til dig selv. Du kan opleve, at det er svært at mærke egne behov , og lytte indad, mærke dine grænser, sætte dine grænser. Det er svært at sige nej. Det at stille krav til andre er nærmest en umulighed. Du kan føle dig overvældet, overbebyrdet, at andre klarer tingene bedre end dig, føle tristhed, rammes af skyld og skam. Du kan indimellem have ondt i nakken, hovedpine, ondt  i skuldrene, mellem skulderbladene, have problemer med huden, bumser, bylder, herpes, som om nogen/noget går under huden på dig, forstoppelse, diare, andre kropslige symptomer. 

Du kan vågne om natten med tanker mylder, svedeture, overophedning, og uro i og nærmest panik i kroppen.

 

Jeg kan hjælpe dig med at få løsnet  op for dine symptomer. Ved hjælp af fysiugisk massage og zoneterapi og via meridianbaner løsnes op for kropslige spændinger og blokeringer. Jeg benytter healing og clairvoyance under behandlingen, og du har mulighed for at få lys på bagvedliggende årsager og mønstre. Du får mulighed for at  lære dig selv bedre at kende, forstå dine egne reaktioner og få en bedre relation til dig selv. Den vigtigste relation du kan have, er den til dig selv, og den afspejler sig i dine relationer til andre. 

Jeg tilbyder et tillidsfuldt og kærligt rum, hvor du i tryghed kan slippe dit forsvar.  Du er lige præcis god nok som du er, og det har du altid været. Kropsbehandlingen hjælper til, at du kommer ned i kroppen, ind i hjertet og væk fra hovedets bekymringer og tvivl. Så du opnår mere klarhed og bevidsthed, til at tage i mod dig selv med blidhed, og turde kigge på det der er – uden at dømme det.  

 

Få hjælp til at genskabe balance og indre ro når  kropslige og mentale spændinger løsnes. Få redskaber til at være med det der er, ændre adfærd og mønstre. Lær dit nervesystem at kende, og hvordan du kan påvirke det bevidst og opnå ro og tryghed i dig.Tag dig af dig – i stedet for at tage dig sammen. Få hjælp til at lære at acceptere, anerkende, kigge på, tilgive, taknemlighed.

Få mod til at gøre det der er rigtigt for dig, og hjælp til at tage nye skridt, et skridt af gangen fra hjertet, og med kroppens visdom.

Tit er vi alt for hårde mod os selv og går ud over vores grænser. Når vi er ude over grænserne går vi ofte endnu videre (af frygt) – og til sidst kan man slet ikke mærke sig selv.
Vi bliver bange for at mærke os selv, for måske er der noget vi skal ændre, sige fra overfor. Måske opstår der livsbegivenheder der rusker i os? Dødsfald, sygdom, ulykker og andre voldsomme oplevelser rammer os og kan sætte sig som chok og blokeringer i kroppen, hvis det ikke bliver bearbejdet mentalt og fysisk. Ofte vil vi forfalde til at løse vores problemer og udfordringer fra hovedet.

Kender du det?  

Du får mulighed for at  lære dig selv bedre at kende, forstå dine egne reaktioner og få en bedre relation til dig selv. Den vigtigste relation du kan have, er den til dig selv, og den afspejler sig i dine relationer til andre.

Min kropsterapi tager udgangspunkt i DIG, lige hvor du er i din proces i livet. Jeg tager fat i kroppens egne selvhelbredende evner.
Det er en behandling der forløser fysisk og psykisk – skaber balance, og styrker dit indre. Behandlingen følges oftest op af samtale og vejledning, øvelser, og undertiden med Bachs blomster remedier.


 

bottom of page