Jeg kan tilbyde et tillidsfuldt og kærligt rum, hvor du du kan slippe dit forsvar.  Du er lige præcis god nok som du er, og det har du altid været. 

 

Få hjælp til at genskabe balance og indre ro samt løsne kropslige og mentale spændinger. Få redskaber til at være med det der er, ændre adfærd og mønstre

Kom fra hovedet ned i kroppen med en groundende behandling og få hjælp til at tage i mod dig selv med blidhed, og turde kigge på det der er – uden at dømme det  

Tag dig af dig – i stedet for at tage dig sammen. Få hjælp til at slippe det der skal slippes

Få mod til at gøre det der er rigtigt for dig, og hjælp til at tage nye skridt, et skridt af gangen fra hjertet, og med kroppens visdom.

Tit er vi alt for hårde mod os selv og går ud over vores grænser. Når vi er ude over grænserne går vi ofte endnu videre (af frygt) – og til sidst kan man slet ikke mærke sig selv.
Vi bliver bange for at mærke os selv, for måske er der noget vi skal ændre, sige fra overfor. Måske opstår der livsbegivenheder der rusker i os? Dødsfald, sygdom, ulykker og andre voldsomme oplevelser rammer os og kan sætte sig som chok og blokeringer i kroppen, hvis det ikke bliver bearbejdet mentalt og fysisk. Ofte vil vi forfalde til at løse vores problemer og udfordringer fra hovedet.

Kender du det?  

Kroppen kan begynde at larme og sige fra.  Det kan vise sig som muskelspændinger, smerter, migræne, hovedpine, stress, angst, træthed, tristhed, eller andre hæmmende fysiske eller psykiske udfordringer, der sidder som blokeringer i krop og sind.

Jeg tilbyder intuitiv helhedsorienteret behandling, der har fokus på sammenhængene mellem krop, psyke og sjæl, og de livsbetingelser og den proces du er i aktuelt.

Jeg kan hjælpe dig med at få løst op for dine symptomer. Ved hjælp af fysiugisk massage og zoneterapi og via meridianbaner løsnes op for kropslige spændinger og blokeringer. Jeg benytter healing og clairvoyance under behandlingen, og du har mulighed for at få lys på bagvedliggende årsager og mønstre. 

Du får mulighed for at  lære dig selv bedre at kende, forstå dine egne reaktioner og få en bedre relation til dig selv. Den vigtigste relation du kan have, er den til dig selv, og den afspejler sig i dine relationer til andre.

Min kropsterapi tager udgangspunkt i DIG, lige hvor du er i din proces i livet. Jeg tager fat i kroppens egne selvhelbredende evner.
Det er en behandling der forløser fysisk og psykisk – skaber balance, og styrker dit indre. Behandlingen følges oftest op af samtale og vejledning, øvelser, og undertiden med Bachs blomster remedier.