top of page
bold_ny.png

De sidste par år før Corona, har jeg været med til at lave et GROOVE forløb i faglig fordybelse for alle 4. klasser på Engelsborgskolen i Lyngby. Jeg har sammen med en dansekollega opbygget et gennemprøvet undervisningsforløb hvor vi skaber et trygt (puste)rum, hvor eleverne har lov til at udtrykke sig kreativt og danse frit , som de unikke individer de er . Med andre ord – her kan de gå på opdagelse i kroppens uvurderlige og magiske potentiale.
Forløbet har været relevant og udbytterigt både for børnenes individuelle udvikling og for fællesskabet. Skolen har  valgte at vi gentog forløbet for de næste 4. klasser - og ophørte da coronaen indtraf. 

I har nu også muligheden for at få GROOVE på skemaet!
The GROOVE er metoden der ikke blot er bevægelse og motion, men og så en metode der øger selvværd og velvære som igen højner kvaliteten i indlæringen og skaber den gode trivsel i fællesskaber, som modgift til mobning .

Vi er i en tid hvor stress og angst er blevet et kæmpe problem for mange børn i vores samfund. Det er så vigtigt at vi har fokus på at lære at have det godt, og at livslæring går gennem kroppen, hvor der ikke skal præsteres. En læring om at du er perfekt lige præcis som du er!

Hvad er The GROOVE :

Groove er slang for at være i flow - at have en skøn oplevelse , hvor du glemmer alt om tid og sted.

 

The GROOVE Missionen :

Vi er født til at danse fordi kroppen er designet til at bevæge og udtrykke sig. Dog er den kommunikation og oplevelse vi forsøger at give andre mennesker indimellem begrænset til frygt for , hvad andre mon tænker om os. Det begrænser os i at opleve kroppens fulde potentiale af hvad den kan tænke, føle og gøre . Sandheden er, at vi ALLE er helt fantastiske dansere, når vi ikke forsøger at kopiere andres dans og mimik. Den måde din krop har lyst til at bevæge sig på til musikken, er den rigtig måde.

NYSGERRIG FOR HVAD VI KAN GØRE FOR JERES ELEVER? 
 

Kontakt mig på:

Tlf: 23 98 28 64
Mail: info@dorthelykke.dk

GROOVE I SKOLEN.jpg
bottom of page