top of page
bold_ny.png
IMG-1020_edited.jpg

Pusterummet hvor du ikke kan fejle

Danseformen er 'Groove dance floor', som er et Amerikansk dansekoncept, skabt af en skøn kvinde Misty Tripoli. Groove er nok verdens nemmeste danseform. Du skal ikke præstere noget. Ingen svære koreografier. Simple trin til forskellige musikgenrer og stilarter. Vi danser alle den samme rytme, som bliver angivet hele timen, så alle føler sig trygge. Vi danser trinnene sammen, hver især på vores egen unikke måde.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

 

Der er ikke noget med højre, venstre, for eller bag. Du kan kun gøre det rigtigt. For din måde er den rigtige. Det er rigtig god og sjov motion. Du bliver inviteret til at lege og lade sig inspirere og være kreativ med musik og bevægelse i et trygt rum. Du gør KUN det du har lyst til og er klar til.
Det udfordrer ens komfortzone, og det er lige præcis her at det er spændende og udviklende. Når man prøver det flere gange, bliver man mere modig og fri på dansegulvet - og det kan overføres direkte ud i livet.

Er det noget du har lyst til og føles det rigtigt for dig – og måske en gruppe af mennesker du kender, så er du hjertelig velkommen til at kontakte mig og jeg vil glæde mig til at danse med dig/Jer.

Ring for en uforpligtende snak på tlf: 23 98 28 64 eller send mig en mail på: info@dorthelykke.dk

Seal black with black Playlist GROOVE an
bottom of page